Skip to main content

Verduurzamen

Verduurzamen we moeten er allemaal aan geloven. Met het oog op de toekomst, er zijn vele manieren om te verduurzamen. En wij helpen u daar graag bij!

Offerte aanvragen

Soorten verduurzamen

Zonnepanelen

Wilt u graag energie besparen. Of zoveel mogelijk eigen groene energie gebruiken. Dan zijn zonnepanelen een hele mooie uitkomst.

Laadpalen

Heeft u een elektrische auto, of wilt u er een. Dan komt daar natuurlijk ook een laadpaal bij kijken.                                                                                                             .

Accu pakketen

Wilt u de energie die u opwekt niet alleen op het net terug leveren maar ook opslaan dan zijn onze accu pakketen een goede oplossing

Zonnepanelen

Wij zijn trots om je hoogwaardige zonnepaneleninstallaties aan te bieden, ongeacht het type dak dat je hebt. Of het nu een plat dak is dat naar de zon reikt of een schilderachtig schuin dak dat de skyline siert, wij hebben de expertise om zonnepanelen te plaatsen die perfect bij jouw behoeften passen.

Bij JS Elektra gaan we verder dan alleen het installeren van zonnepanelen. We begrijpen dat elk huishouden uniek is, daarom bieden we verschillende systemen aan, waaronder optimizers, micro-omvormers en normale omvormers. Deze geavanceerde technologieën stellen je in staat om het maximale uit je zonne-energiesysteem te halen, ongeacht de omstandigheden.

Met onze optimizers kunnen we de prestaties van elk afzonderlijk zonnepaneel optimaliseren, waardoor je een hogere energieopbrengst krijgt, zelfs bij schaduwrijke gebieden. Micro-omvormers verdelen de belasting gelijkmatig en verminderen het energieverlies. En natuurlijk bieden we ook standaard omvormers voor meer traditionele systemen.

Bij JS Elektra geloven we dat duurzaamheid de sleutel is tot een betere toekomst. Daarom zetten we ons in voor het leveren van hoogwaardige zonnepaneeloplossingen die niet alleen je energierekening verlagen, maar ook de impact op het milieu verminderen. Samen kunnen we een schonere, groenere wereld opbouwen, één zonnepaneel tegelijk.

Kies voor JS Elektra en ontdek de voordelen van zonne-energie. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen bij het realiseren van een energiezuinige toekomst voor jou en de generaties die volgen.

Offerte opvragen

Accu pakketen

Bij JS Elektra begrijpen we dat het maximaliseren van de voordelen van zonne-energie niet stopt bij de installatie van zonnepanelen. Daarom bieden we niet alleen hoogwaardige zonnepaneelinstallaties, maar geven we je ook de mogelijkheid om je duurzame energieopwekking verder te verbeteren. Wist je dat we ook accupakketten kunnen toevoegen aan je zonne-energiesysteem? Deze accu’s slaan overtollige zonne-energie op, zodat je deze kunt gebruiken wanneer de zon niet schijnt, wat resulteert in nog meer energiebesparingen en onafhankelijkheid van het net. Zo streven we ernaar om je de meest geavanceerde en complete zonne-energieoplossingen te bieden die beschikbaar zijn.

Offerte opvragen

Laadpalen

Bij JS Elektra begrijpen we het belang van een naadloze overgang naar elektrisch rijden. Daarom bieden we niet alleen hoogwaardige laadpalen aan, maar leveren we ook een complete oplossing die begint bij je meterkast en eindigt bij je elektrische voertuig.

Onze expertise reikt verder dan alleen het installeren van laadpalen. We bieden diverse systemen om aan al je laadbehoeften te voldoen. Of je nu een slimme laadoplossing zoekt, een efficiënte thuislader wilt, wij hebben de juiste oplossing voor jou.

Bij JS Elektra zorgen we ervoor dat je laadpaal perfect bij je levensstijl en voertuig past. We bieden verschillende typen laadstations, waaronder laadpalen met vermogensbeheer en snel laaders. Onze experts helpen je bij het kiezen van het juiste systeem voor jouw situatie.

Maar we gaan verder dan dat. Ons team van ervaren elektriciens zorgt ervoor dat je meterkast klaar is voor je nieuwe laadpaal. We voeren de benodigde elektrische werkzaamheden uit om ervoor te zorgen dat je laadstation veilig en efficiënt kan functioneren. We nemen je alle zorgen uit handen, vanaf de elektrische aansluiting tot aan de installatie van de laadpaal.

Bij JS Elektra begrijpen we dat de overgang naar elektrisch rijden soepel moet verlopen. Daarom bieden we niet alleen hoogwaardige laadpalen, maar nemen we ook de volledige verantwoordelijkheid voor het installatieproces. Bovendien leveren we de laadpaal zelf, zodat je verzekerd bent van kwaliteit.

Kies voor JS Elektra en stap over op een milieuvriendelijke, elektrische toekomst. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen bij het realiseren van je elektrische mobiliteitsdoelen.

Offerte opvragen

Specialisaties

Wij zijn gespecialiseerd in vele soorten verduurzamingen

  • Laadpalen
  • Snel laders
  • thuislader
  • Accu pakketen
  • Zonnepanelen schuin dak
  • Zonnepanelen plat dak
  • Zonnepanelen in combinatie met accu pakket
  • Zonnepanelen op optimizers, micro omvormers of een normale omvormer

Verduurzaam projecten

Onze verduurzaam projecten

Ontdek hoe JS Elektra jou kan helpen bij het verduurzamen van je leven. Van hoogwaardige zonnepanelen tot accupakketten en geavanceerde laadpalen – wij bieden duurzame energieoplossingen die de toekomst vormgeven. Bespaar geld en verminder je ecologische voetafdruk met onze expertise. Neem vandaag nog contact op om de overstap naar een groenere levensstijl te beginnen

Hebben we uw interesse gewekt? Of was u het al langer van plan? Als u gaat verduurzamen helpen wij u graag verder! En neem gerust nog een kijkje tussen de projecten!

Diensten

Bekijk ook eens onze andere diensten

Nieuwbouw

Aanbouw

Renovatie

Domotica systemen

Vrijblijvende verduurzamen offerte aanvraag

Heeft u interesse in een prijs opgave, voor het door u opgegeven project. Dan maken wij met alle plezier voor u een vrijblijvende offerte. Gelieve de instructies te volgen, zodat wij een juiste dienstverlening kunnen bieden.